Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم سهرابی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) اصفهان به عنوان بیمارستان مرجع در موج چهارم کرونا،  پذیرش بیماران کرونایی را به عهده گرفت و روزانه به حدود ۲۰۰ بیمار سرپایی کرونا خدمت‌رسانی می‌کرد.

وی با بیان اینکه به طور میانگین در موج چهارم کرونا هر روز حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان الزهرا(س) بستری بودند، اظهار داشت: ضریب اِشغال تخت‌های بیمارستان الزهرا(س) در ماه های فروردین و اردیبهشت حدود ۷۵ درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهرابی با اشاره به اینکه از اواسط فروردین تا اواسط خرداد امسال در این بیمارستان به حدود ۱۲ هزار بیمار سرپایی کرونا خدمت‌رسانی شد، خاطرنشان کرد: با توجه به شانزدهمین دستورالعمل بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این مرکز درمانی اجازه پذیرش بیماران کرونایی را در زمان حاضر ندارد و این کار به عهده تعداد دیگری از مراکز درمانی اصفهان واگذار شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ما زمانی را برای گذراندن و اتمام دوره درمان بیماران بستری در بیمارستان نیاز داشتیم، مقرر شد بیمارستان الزهرا(س) از اول تیر امسال با همه توان خود به روال عادی خدمت رسانی خود در همه بخش‌ها برگردد و درمانگاه ها به شکل کامل بازگشایی شوند تا همه بیماران سرپایی را پوشش دهند.

این پزشک متخصص اظهار امیدواری کرد که موج بعدی کرونا در کشور و استان اصفهان ایجاد نشود و شرایط به گونه ای باشد که ظرفیت‌های درمانی و بهداشتی در مسیر اصلی خود قرار گیرد و شاهد فشار مضاعف به بیمارستان ها و مراکز درمانی نباشیم.

بیمارستان الزهرا(س) به‌عنوان بزرگترین و جامع‌ترین بیمارستان اصفهان و استان‌های همجوار دارای حدود ۸۰۰ تخت فعال، ۴۸ بخش تخصصی و فوق تخصصی و واحد پاراکلینیک، ۴۳ درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی،  ۲۷ اتاق عمل مجهز و دو هزار و ۵۰۰ پرسنل است.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، حدود ۸۷۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان ( به جز کاشان و آران و بیدگل) بستری هستند و تعداد بیماران بدحال کرونایی بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان ۱۵۷ نفر است.

استان اصفهان با ۲۴ شهرستان پنج میلیون نفر جمعیت دارد که امور درمانی و بهداشتی ۲۲ شهرستان با بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان الزهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است.

به گزارش ایرنا، فریبرز درویش افزود: این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد: این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت: در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت: هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش‌هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ... به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می‌دهد.

نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان‌های غربی مازندران به شمارمی آیند.

دیگر خبرها

  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم