Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کرونا در استان اصفهان اظهار داشت: از اوایل آذر ماه موارد شیوع بیماری کرونا در استان با روند کاهشی روبه رو بوده و به مرور بستری‌ها کاهش پیدا کرد و از اواخر آذر ماه نیز موارد حاد و فوت نیز کاهش پیدا کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در روزهای گذشته این کاهش ثابت مانده است و در عدد حدود ۵۰۰ بستری مانده‌ایم، افزود: امیدوار هستیم روند کاهشی ماه‌های پیش ادامه داشته باشد، در کل از آذر ماه با اعمال محدودیت‌ها روند شیوع کرونا در استان اصفهان روند کاهشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر از ۲۴ شهرستان استان ۶ شهرستان نارنجی و سایر شهرستان‌های استان زرد هستند، گفت: در اردیبهشت ماه هم یک وضعیت کاهشی داشتیم، دو حالت وجود دارد اگر ما بتوانیم با همین محدودیت‌ها که از اول آذر ماه داشتیم و برای شهرهای زرد هم اعمال شود و مردم همکاری کنند و از هر گونه تجمع دوری کنند روند کاهشی ادامه پیدا می‌کند.

نجیمی با تأکید بر اینکه همکاری مردم در رعایت پروتکل‌ها نسبت به ماه‌های شهریور و مهر بیشتر شده است، بیان کرد: اگر مراسم‌ها و تجمع‌ها با هر هدفی برگزار شود، هر لحظه امکان افزایش کرونا وجود دارد، مردم باید بدانند اگر آمار کرونا بسیار هم محدود شود، کرونا با ما همراه است و هر تجمعی سبب افزایش کرونا می‌شود.

تغییر بیمارستان‌های مرجع کرونا در اصفهان

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره ابلاغ ۱۳ دستورالعمل استانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص بیماری کرونا عنوان کرد: با توجه به کاهش بیماران و بستری شدن آن‌ها به مرور زمان بیمارستان الزهرا(س) دیگر بیمار کرونایی پذیرش نمی‌کند و طبق برنامه تنظیمی از طرف معاون آموزشی دانشگاه و رئیس دانشکده پزشکی به تدریج نسبت به فعال‌سازی بخش‌های تخصصی برای بیماران غیر کووید اقدام می‌کند.

وی بیان کرد: بیمارستان عیسی بن مریم باید طبق روال گذشته با تمام ظرفیت تخت‌های فعال خود به عنوان بیمارستان ریفرال نسبت به پذیرش و بستری بیماران مشکوک به کرونا اقدام کند.

نجیمی گفت: مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که از تاریخ ششم دی ‌ماه تا اطلاع ثانوی۱۰۰ تخت (۸۰ تخت بستری و ۲۰ تختICU ) از مجموع ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان‌های شریعتی و غرضی را با اصول کنترل عفونت و جداسازی برای بستری بیماران کرونایی دارای دفترچه بیمه تأمین اجتماعی اختصاص دهند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: بیمارستان شهید آیت‌اله صدوقی باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که از تاریخ ششم دی‌ماه تا اطلاع ثانوی حداقل ۶۰ تخت بستری از ظرفیت بیمارستان سیار را به پذیرش بیماران کرونایی دارای دفترچه بیمه نیروهای مسلح اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه بیمارستان خورشید باید ۴۵ تخت فعال خود را با رعایت کامل اصول کنترل عفونت و جداسازی به پذیرش و بستری بیماران کرونایی اختصاص دهد، گفت: بیمارستان۵۷۷ ارتش طبق روال گذشته با رعایت کامل اصول نسبت به پذیرش و بستری بیماران کرونایی زندانی‌ها اقدام می‌کند.

نجیمی با اشاره به اینکه بیمارستان سیدالشهدا نیز طبق روال گذشته باید ۲۵ درصد از ظرفیت تخت‌های فعال خود را به پذیرش و بستری بیماران مبتلا به سرطان مشکوک به کرونا اختصاص دهد، افزود: بیمارستان فارابی نیز طبق روال گذشته کلیه بیماران روانپزشکی مشکوک به کرونا را با رعایت کلیه اصول کنترل عفونت و جداسازی پذیرش و بستری کند.

پذیرش مادران باردار مشکوک به کرونا در بیمارستان عیسی بن مریم

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه کلیه اطفال مشکوک به کرونا طبق روال گذشته در بیمارستان الزهرا (س) پذیرش و بستری می‌شوند، گفت: کلیه مادران باردار مشکوک به کرونا باید در بیمارستان عیسی بن مریم پذیرش و بستری شوند.

وی تصریح کرد: بیمارستان شهید محمد منتظری نجف‌آباد و بیمارستان امام خمینی (ره) فلاورجان باید حداقل دو بخش بستری را با رعایت کامل اصول کنترل عفونت و جداسازی به پذیرش و بستری بیماران کرونایی شهرستان اختصاص دهد و از بقیه ظرفیت بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی استفاده کنند.

نجیمی با اشاره به اینکه بیمارستان شهید اشرفی خمینی‌شهر باید با کلیه ظرفیت تخت‌های فعال خود به عنوان بیمارستان ریفرال نسبت به پذیرش و بستری بیماران کرونا اقدام کند، بیان کرد: بیمارستان‌های امیرالمومنین (ع) و صاحب‌الزمان (عج) شهرضا باید ۵۰ تخت بستری و ۱۲ تخت ICU را با رعایت کامل اصول به پذیرش و بستری بیماران کرونایی شهرستان اختصاص دهند.

اختصاص یک سوم از ظرفیت سایر بیمارستان‌های استان به کرونا

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: سایر بیمارستان‌های مستقر در شهرستان‌های استان شامل شاهین‌شهر، لنجان، مبارکه، سمیرم، نایین، اردستان، نطنز، بادرود، داران‌، فریدونشهر، چادگان، خوانسار و گلپایگان موظف هستند یک سوم از ظرفیت خود را به پذیرش و بستری بیماران کرونایی اختصاص دهند.

وی ادامه داد: سایر بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی مستقر در اصفهان لازم است از پذیرش بیماران کرونایی جدید خودداری کرده و یک بخش بستری را با رعایت کلیه اصول جداسازی برای بستری بیمارانی که در حین فرایند درمان‌های تخصصی دیگر مشکوک به کرونا هستند، اختصاص دهند.

نجیمی گفت: کلیه بیماران نیازمند به همودیالیز در صورت ابتلا به کرونا باید در همان مرکز ترجیحاً در اتاق ایزوله و در صورت نبودن اتاق ایزوله در شیفت‌های جداگانه با حداقل تعداد بیمار و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و پرستار اختصاصی با رعایت اصول حفاظت فردی دیالیز شوند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ص۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان الزهرا اصفهان اعمال محدودیت ها در اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پذیرش و بستری بیماران طبق روال گذشته ظرفیت تخت اختصاص دهند اختصاص دهد روند کاهشی کامل اصول فعال خود آذر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش

  نبی بامریان رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش گفت: 65 بیمار دیالیزی ثبت شده در شهرستان خاش و تفتان خدمات رایگان را در بخش دیالیز این بیمارستان دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: برای هر بیمار به‌طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ جلسه دیالیز انجام می‌شود که گاهی تا چند ساعت طول می کشد و همین موضوع ضرورت توسعه بخش دیالیز بیمارستان را گوشزد می‌کرد.
 
وی ادامه داد: بخش دیالیز این بیمارستان دارای 8 دستگاه دیالیز است و بر همین اساس عملیات توسعه بخش دیالیز جهت 20 تخت در حال انجام است.
  بامریان ادامه داد: بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش به صورت شبانه روزی (حتی در روزهای جمعه و تعطیل) به بیماران ارائه خدمات می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • سارق ۲۰ میلیاردی منازل در اصفهان دستگیر شد
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد  + عکس
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد/ عکس