Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:27:08 GMT

امیدواریم بیمارستان الزهرا(س) ریفرال کرونا نشود

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۰۰۶۳

امیدواریم بیمارستان الزهرا(س) ریفرال کرونا نشود

ایسنا/اصفهان معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه قرار است از اول شهریور بیمار غیر کرونایی در بیمارستان الزهرا (س) بستری نشود، گفت: امیدواریم به این سمت نرویم، چون یکسری اقدامات درمانی فقط در الزهرا(س) انجام می شود و با کاهش روند بیماری امیدواریم نیازی به استفاده از این بیمارستان نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامران منتظری، امروز (دوشنبه، ۲۰ مردادماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: متاسفانه ویروس کرونا شیوع شدیدی داشت و با بیمارانی روبرو شدیم که ما را گمراه می کردند، چراکه بیماری هر روز یک علامت نشان می داد و تشخیص آن سخت بود.

وی با اشاره به اینکه پزشکان عمومی، متخصصان بیهوشی، طب اورژانس، دستیاران رشته های مختلف و همه جامعه پزشکی درگیر و متاسفانه برخی آلوده به این ویروس شدند، گفت: کرونا اختلال در درمان ایجاد کرد، به طوری‌که با افزایش آلودگی امکان مبتلا و ناقل بودن افراد زیادی وجود دارد اما نمی توانیم درمان را ناقص بگذاریم.

به گزارش ایسنا، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی اصفهان افزود: پزشکی که مرگ و میر افراد بر اثر ابتلا به کرونا را می بیند و بعد باید بالای سر بیمار برود واقعا ایثار می کند و جان خود را برای نجات بیماران به خطر می اندازد. 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، در مورد آسیب های که کرونا به درمان وارد کرد، گفت: در یک مقطع زمانی مجبور شدند یکسری بیمارستان ها را از درمان خارج کنند و جراحی های غیر اورژانسی لغو شد که این موضوع باعث شد بعدها بیمار با حال بدتر مراجعه کند، از طرف دیگر بسیاری از مردم به خاطر ترس کرونا به مراکز درمانی مراجعه نمی کردند.

منتظری، اختلال در آموزش را یکی دیگر از آسیب های کرونا برشمرد و افزود: این آسیب دامن گیر است و از دانشجو تا دستیار پزشکی درگیر کرونا شده و در شرایطی که برخی از کادر درمان آسیب دیدند، حفظ روحیه خیلی سخت است.  

به گفته وی، ۲۴ نفر متخصص بیهوشی و ۴ نفر از دستیاران بیهوشی در اصفهان کرونا مثبت شدند و چند نفر به آی سی یو رفتند ولی خدا را شکر فوتی نداشتیم.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی اصفهان در خصوص ورود بیمارستان الزهرا (س) به عنوان بیمارستان ریفرال کرونا توضیح داد: در بیمارستان الزهرا (س) هیچ ونتیلاتوری بی استفاده نبود و حتی زمانی که این بیمارستان ریفرال نیست، پشتیبانی الزهرا(س) و تخت های آی سی یو و دستگاه های ونتیلاتور آن باعث شد که بتوانیم بیماران را نجات دهیم. 

وی با دفاع از تصمیمی که گرفته شد و الزهرا(س) از ابتدا وارد چرخه کرونا نشد، گفت: بیمارستان الزهرا (س) در این مدت به بیماران خدمت می داد و باعث شد درمان روی زمین نماند، چون یکسری درمان های خاص استان اصفهان و استان های اطراف در این بیمارستان صورت گرفت، البته این بیمارستان هیچ وقت از درمان کرونا کنار نیز کنار نبود.

 معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه قرار است از اول شهریور بیمار غیر کرونایی در بیمارستان الزهرا (س) بستری نشود، گفت: امیدواریم به این سمت نرویم، چون یکسری اقدامات درمانی فقط در الزهرا(س) انجام می شود و با کاهش روند بیماری امیدواریم نیازی به استفاده از این بیمارستان نداشته باشیم.

وی درمورد پاسخ دهی پزشکی به صورت مجازی نیز گفت: این کار اول خوب پیش رفت ولی به مرور مشکلاتی داشت که فرایند درمان را با مشکل مواجه می کرد.

منتظری با بیان اینکه چند سایت به صورت غیرمجاز با پاسخ های قطعی که در علم پزشکی اصلا ممکن نیست فعالیت کردند، خاطرنشان کرد: برای پاسخگویی مجازی فقط راهنمایی اولیه می توان به بیمار کرد، درحالی که درمان و حتی تجویز دارویی که صورت گرفت آسیب های داشت که باید تا برطرف شدن این آسیب ها پاسخگوی مجازی متوقف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس بیمارستان الزهرا الزهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم