Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دومین همایش خیران حامی بیماران نیازمند شامگاه دوشنبه به همت انجمن خیریه امداد و درمان حضرت زهرا برگزار و با استقبال خیران اصفهانی مواجه شد.

در این مراسم سید مرتضی میرلوحی، عضو هیئت مدیره و دبیر انجمن خیریه امداد و درمان حضرت زهرا درباره این انجمن اظهار داشت: بیمارستان الزهرا نخستین بیمارستان دولتی در کشور است که در آن انجمن خیریه با هدف خدمت رسانی به بیماران نیازمند این بیمارستان تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات این بیمارستان افزود: خوشبختانه بیمارستان الزهرا اصفهان از کادر پزشکی و امکانات خوبی برخوردار است اما متاسفانه منابع محدود و نیازها نامحدود هستند و مشکلات این بیمارستان اگر از دیگر بیمارستان های استان بیشتر نباشد کمتر نیست و نیازمند کمک و یاری خیران است.

همچنین رئیس مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا اصفهان در خصوص این مرکز و فعالیت‌های آن اظهار داشت: مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا اصفهان از سال ۱۳۷۲ به طور رسمی شروع به کار کرد و اکنون با ۸۰۰ تخت بستری و ۶۰ تا ۱۰۰ تخت اورژانس یکی از بهترین بیمارستان‌های اصفهان و و نیز یکی از مهمترین مراکز ارجاع بیماری های خاص در کشور است.

وی پیرامون چالش‌های پیش روی این مرکز ادامه داد: متأسفانه مهمترین و جدی‌ترین چالشی که مرکز الزهرا با آن مواجه است کمبود نقدینگی است تا جایی که این مرکز برای تأمین دستمزد پرسنل و نیز بدهی های خود با مشکل مواجه است. آخرین دریافتی ما از مراکز بیمه مربوط به خردادماه سال ۹۶ است و اگر این مراکز بیمه بدهی های خود را به بیمارستان پرداخت کنند بسیاری از مشکلات ما برطرف خواهد شد.

مجید رضوانی، درباره انجمن خیریه امداد و درمان الزهرا بیان کرد: این خیریه در حقیقت یکی از توانمندترین بازوهای ما در اداره بیمارستان است و هر جایی که ما به مشکل بر میخوریم از این خیریه کمک میگیریم ولی متاسفانه شرایط اقتصادی اخیر روی کمک‌های خیریه نیز تاثیر گذاشته و پاسخگوی هزینه‌های بسیار بالای بیمارستان نیست. از سوی مردم دیگر در ایران نیز ترجیح می دهند کمک های خود را در مراکز غیردولتی صرف کنند در حالی که نیاز ما به این کمک ها بسیار بیشتر از دیگر مراکز است.

وی همچنین از طرح طب تسکینی خبر داد و افزود: بسیاری از بیماران دچار بیماری های صعب العلاج بوده و یا بستری بودن آنها در بیمارستان تاثیر چندانی بر روند درمانی آنها ندارد اما به دلیل اینکه پروتکل و برنامه خاصی برای این دسته از بیماران وجود ندارد آنها مجبورند در بیمارستان‌ها بستری شوند؛ با توجه به این مشکل طرحی در مرکز الزهرا طراحی و برنامه ریزی شده که طب تسکینی  نام دارد و مراقبت های لازم از چنین بیمارانی در فضای منزل و توسط تیم های پزشکی بیمارستان انجام می شود. این طرح به صورت خیلی محدود در برخی بیمارستان‌های کشور اجرا شده است اما مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا آمادگی دارد تا این طرح را به صورت بسیار گسترده به اجرا درآورد اما همانگونه که پیش از این نیز گفته شد با مشکل تامین منابع مواجه هستیم و چنانچه منابع لازم تامین شود این طرح را به اجرا در می آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که با حضور جمعی از مسئولان و خیران استان و نیز هنرمندانی همچون حسن اکلیلی و مانی رهنما برگزار شد کمک های نقدی برای انجمن خیریه امداد و درمان الزهرا جمع آوری شد.

کد خبر 4374000

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان تخت بیمارستانی ساخت بیمارستان مانی رهنما روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج احتکار بیرجند مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات